Dé verwarmingsspecialist van Amsterdam

G.J. de Koning en Zoon heeft jaren ervaring met het repareren en vervangen van verwarmingssystemen. Wij verzorgen het jaarlijks onderhoud van CV-ketels, gasapparatuur, warmte terugwin units en mechanische ventilatie systemen.
G.J. de Koning en Zoon houdt uw woning graag comfortabel en warm op de meest energie zuinige manier.
Wilt u radiatoren verwijderen of verplaatsen, een nieuwe CV-ketel of heeft u andere warmtevragen? Onze monteur komt graag bij u langs om u te adviseren over wat de beste oplossing is in uw huis.

Bekijk onze diensten

Duurzame bespaartips

Het energielabel van de woning wordt steeds relevanter, ook voor de waarde van uw huis. Wilt u investeren in een duurzame woning en milieuvriendelijke oplossingen, informeer dan naar de mogelijkheden op gebied van dakisolatie en zonne-energie.

Bekijk

Onderhoud

Jaarlijks onderhoud aan een gasapparaat is belangrijk voor uw veiligheid.Een onderhoudsabonnement verzekert u tevens van storingsservice in het weekend en de avonduren.

Bekijk

Vervanging/uitbreiding

Wilt u een degelijk advies voor het installeren van een cv-ketel en/of radiatoren? Onze adviseur komt graag bij u thuis voor een energiezuinige installatie in combinatie met uw comfortwensen. Ook het huren of leasen van een cv-ketel behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk