Dakbedekking en zinkwerk

Reparatiewerkzaamheden of totale vervanging van bitumineuze dakbedekkingen op bijvoorbeeld uw bovendak, dakkapel, garage of schuur kunnen wij in eigen beheer uitvoeren. Indien er werkzaamheden aan een kunststofdakbedekking verricht dienen te worden hebben wij een samenwerkingsverband met een gespecialiseerde collega-dakdekker.

Bekijk onze diensten

Dakbedekking

De kwaliteit van uw dak is aan diverse weersinvloeden onderhevig.Wij verzorgen voor u reparaties en nieuwe dakbedekking, dakgoten en traditioneel zinkwerk.Onze ervaren dakdekkers komen graag bij u langs om een dak inspectie uit te voeren, uw goten schoon te maken of een offerte op te stellen. U kunt van ons een gedegen advies verwachten waarin wij u de mogelijkheden uitleggen.

Bekijk

Dakgoten

Een schone dakgoot zorgt ervoor dat de doorstroom van water netjes wordt afgevoerd via de regenpijp. Wanneer een dakgoot vol raakt met vuil, is de kans op lekkage groot. Bij ons bent u aan het juiste adres om uw goten te laten reinigen. Kapotte dakgoten kunnen wij voor u repareren of vernieuwen.

Bekijk

Duurzaam en hoogwaardig

Wanneer u een dak of goot door ons laat vernieuwen/repareren, gebruiken wij alleen hoogwaardige en duurzame materialen. Zo heeft u jarenlang plezier van deze werkzaamheden.

Bekijk